TSUBASA LES CRÒNIQUES PERDUDES {Post en català}

Molt bones estimats Lectors!
Avui us porto Tsubasa: Les Cròniques Perdudes, un anime del 2005 dels directors Kōichi Mashimo i Hiroshi Morioka.
Com podeu veure aquest post estarà en català però també podeu llegir-lo en castellà en aquest enllaç:
Aquest anime, té un total de 52 capítols que poden veure’s perfectament per YouTube o altres xarxes online. Us deixaré també enllaços en català i en castellà per si voleu veure l’anime.
Enllaç anime complet en català:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSoJlumZoIZs3YVzsd1BMhSLcvq6tH6go



De què va l’anime? (argument i informació treta de Wikipedia i Filmaffinity) La Sakura perd els seus records en forma de plomes pels mons de les diferents dimensions, i en Syaoran ha de viatjar a aquests mons per recuperar-los.

*Descripció dels personatges principals*
*Syaoran: Arqueòleg i explorador de les ruïnes del regne. És amic de la infància de Sakura, i està enamorat d'ella. Durant una de les excavacions, la Sakura es veu embolicada en unes estranyes ales i perd els seus records, sent enviada juntament amb Syaoran a veure la Bruixa de les Dimensions per la Yukito (el sacerdot del temple de palau) per salvar la vida. En Syaoran li prega que salvi la princesa, que faria el que fos per salvar-la.
*Sakura: Princesa del Regne Clow. Està enamorada del seu amic de la infància, Syaoran, un arqueòleg amb un passat misteriós. Abans que pugui confessar els seus sentiments, una força misteriosa causa que una estranya màgia que es trobava adormida dins d'ella sorgeixi en forma d'ales de llum. En trencar les seves ales i escampar els seus fragments en forma de plomes a través de les diferents dimensions, es revela que aquestes ales eren la seva ànima, records i cor. Si no recupera cadascuna de les plomes, morirà.
*Kurogame: És un poderós guerrer de l'antic Japó a que la princesa Tomoyo ha enviat de viatge a través de les dimensions perquè comprengui el veritable significat de la força.
Sol vestir robes fosques i porta una katana anomenada Drac de Plata.
*Fye: El seu desig va ser el de viatjar per diferents mons i viure en ells per no tornar mai al País de Celes, a canvi lliura el tatuatge de la seva esquena, sense el qual ha promès no fer servir la màgia. Darrere del seu caràcter alegre, bromista i despreocupat, amaga molts secrets del seu passat; tot i així, ajuda als seus amic a buscar les ploma de Sakura.
*Mokona: Després de saber que Shaoran i Sakura vindrien a demanar ajuda per trobar les seves plomes, Eūko i Clow van crear a les dues Mokonas perquè en el futur els joves puguin viatjar entre dimensions i comunicar-se amb la Yuko.



M’ha agradat? (Opinions personals i possibles spoilers)
Fa molts anys enrere jo mirava aquesta sèrie a la televisió i he volgut mirar-la tota sencera de nou ja que no recordava com havien acabat uns dels meus dibuixos animats preferits. És veritat que no recordava algunes coses però sí el que era els personatges principals i el que volien aconseguir.
M’ha agradat tot el que és el desenvolupament de la sèrie.
Els personatges estan molt ben fets i amb detall d’història darrere, sabent què n’era dels seus passats i el que havien fet fins ara.
Tots els capítols venen a ser el mateix, buscant les plomes de la Sakura i lluites tant interminables con el camp de futbol de ”Oliver y Benji”, potser això es el que m’ha fallat; que els combats duressin tant o més com el desenvolupament de la historia i més interacció entre personatges principals o secundaris.



La idea és molt bona perquè parteix d’una base que es va mantinent durant tots els capítols inclosos diferents personatges secundaris que apareixen novament a següents capítols amb una historia diferent que els acompanya darrera.
Tot i que m’ha agradat molt l’anime, no puc dir el mateix del final. No m’ha agradat l’últim capítol perquè acaba com si en Syaoran i la Sakura continuessin amb la seva historia buscant les plomes per diferents regnes, com si hi haguessin més capítols a continuació.
Per mi, això no ha sigut un final, i m’hauria agradat que al final haguessin pogut recuperar totes les plomes de la Sakura i que tant ella com el Syaoran diguessin el que senten l’un per l’altre.



Quin ha sigut el meu personatge preferit? La veritat és que tots quatre (Syaoran, Sakura, Kurogame i Fye) m’agraden molt i estan molt ben aconseguits ja que m’encanta el dibuix, però tinent que triar-ne un, en quedaria amb en Syaoran, el que més m’agrada i el que més ha donat la vida per aconseguir el que veritablement vol sigui al preu que sigui.



Fins aquí aquest post que finalment no s’ha allargat gaire ja que hi ha hagut una trama bastant semblant en tots els capítols i no he volgut comentar-los un a un ja que es faria pesat. Com sabeu, podeu comentar què us ha semblat aquest post aquí a baix als comentaris i ens veiem el pròxim dilluns a les 13:30 hora espanyola amb un nou tema que comentar.
No deixis de somiar!



-La Chica Del Gorro Azul-

Comentarios