MAGIC KAITO 1412 {POST EN CATALÀ}

Benvinguts a tots a aquest primer post en català!
La veritat és que tenia moltíssimes ganes de fer un post en català, però fins ara no havia trobat la oportunitat de fer-lo. Si voleu llegir aquest mateix post en castellà, teniu que anar al meu blog i clicar a "http://lachicadelgorroazul98.blogspot.com/2017/03/magic-kaito-1412-post-en-espanol.html". Sí que més endavant vull fer un post del Detectiu Conan, però primer en vull tornar a veure tots els capítols, així que encara haurà d’esperar una mica. Per altra banda, aquest post serà també publicat en castellà per la gent que no sàpiga català, però estarà escrit directament en català i desprès traduït al castellà. He estat fent votacions a twitter (@JudithJ2D) per preguntar si volíeu el post en català o castellà, però de les dos opcions hi ha hagut bastants vots, així que he decidit fer-ho d’aquesta manera que us he explicat.
Aquest Anime [Magic Kaito 1412] està creat per Gosho Aoyama, el mateix creador del “Detectiu Conan”. El gèneres de la sèrie són aventura, acció, comèdia i romanç. Per als que esteu preocupats per saber quants capítols té, no us preocupeu tant, només hi ha 24 capítols, i es poden trobar fàcilment a YouTube.



Per als que no sabeu de què va aquest Anime, us faré una breu introducció de la sèrie i dels personatges, i per als que ja sabeu de què va, podeu saltar-vos la informació si vosaltres voleu i continuar llegint més avall.
-Qui és en Kaito Kuroba?
En Kaito Kuroba és un estudiant d’institut d’uns 16-17 anys, és un aficionat a la màgia, no es defensa gens bé en l’esquí sobre gel i té ‘ictofobia’ que és la por als peixos. Està enamorat de l’Aoko Nakamori. Actualment és en Kaito Kid.
-Qui és l’Aoko Nakamori?
L’Aoko és la millor amiga d’en Kaito, es coneixen des de la infància, és filla de l’inspector Ginzo Nakamori. L’Aoko també està enamorada d’en Kaito. Ella és qui està cuidant d’en Kaito perquè la mare d’ell, la Chikage, li ha demanat com a un favor.
-Qui és en Ginzo Nakamori?
L’inspector Nakamori és de la Primera Divisió de la Policia Metropolitana. És l’encarregat d’atrapar a en Kaito Kid, està obsessionat en la seva feina.
-Qui és la Chikage?
La Chikage és la mare d’en Kaito Kuroba, actualment està a ‘Las Vegas’ i per això no pot cuidar del seu fill. El seu difunt marit i pare d’en Kaito és Toichi Kuroba. La Chikage era una lladre de guant blanc (ladrona de guante blanco) en secret i es feia dir “Phantom Lady”.
-Qui és Toichi Kuroba?
Com ja he dit, és el difunt marit de la Chikage, la “Phantom Lady”. Ell es va voler convertir en “Kaito Kid” desprès de salvar-la a ella, perquè “Phantom Lady” quedés al passat i ningú se’n recordés d’ella. Igual que la seva dóna, era lladre de guant blanc en secret (ladrona de guante blanco). En Kuroba tenia un ajudant que li portava tots els instruments que ell necessitava, el seu nom és Jii.
-Qui és Jii?
En Jii és l’ajudant actual d’en Kaito, havent sigut en el passat del seu pare, en Toichi, quan ell era en Kaito Kid. Fins que en Kaito no va aparèixer disfressat de Magic Kid, ell era el que es feia passar pel seu difunt cap. És l’amo del bar ‘Blue Parrot’.
-Qui és l’Akako Koizumi?
L’Akako és una bruixa que practica amb la màgia negra. Ella, com la Aoko, també està enamorada d’en Kaito, però com que ell no li fa gens de cas, fa tot el possible perquè caigui als seus braços.
-Qui és Saguru Hakuba?
En Hakuba és un detectiu anglès que ha estudiat a Londres. Sembla que està obsessionat amb la precisió del temps. Igual que l’inspector Nakamori, fa tot el possible per atrapar a Kaito Kid.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Desprès d’aquesta breu introducció dels personatges principals que hi ha a la sèrie, parlaré d’aquest 24 capítols parlant sobre el què m’ha semblat.
M’ha agradat? Evidentment m’ha agradat molt, a part, té una gran semblança amb el Detectiu Conan, que precisament també apareix en alguns dels capítols. Si t’agrada en Conan, t’agradarà aquesta sèrie, m’ha encantat, i ha estat un plaer veure-la, no hagués pensat mai que fos tant i tan bona. Lo bo que té, o no tan bo, és que només té 24 capítols, llavors a l’hora de si vols mirar-te la sèrie entera, no tardaràs pas molt. En canvi, parlant del detectiu Conan hi ha més de 800 capítols, sense incloure les pel·lícules, els OVA i els capítols especials. Lo que em tirava una mica enrere dels capítols de Magic Kaito, era que els episodis estaven en Japonès subtitulat al castellà. Però a part d’això, és fàcil de llegir perquè les lletres no passen gaire ràpid i hi ha temps de sobre per llegir el text sobre el que van dient. M’hauria agradat que la trama d’en Hakuba hi hagués hagut més trama, igual que amb la de l’Akako. Potser sí que es podria dir que m’han faltat capítols, però pel contingut, potser si haguessin hagut molts  més capítols potser no els hauria vist perquè no m’agrada veure capítols subtitulats.
Hi ha molts de trucs durant la trama, no hi ha molts de personatges, sinó que gairebé en tots els episodis van seguint els mateixos. M’hauria agradat que a l’últim capítol hi hagués sigut més tancat, un final on tot quedés resolt, sense possibles continuacions. (SPOILERS) Potser el que acabi la sèrie amb en Kaito, l’Aoko, l’Akako i en Hakuba intentant crear un grup per atrapar en Kaito Kid se m’ha fet petit, potser esperava un altre final, com anar-se’n a treballar de mag o inclús amb la seva mare. (FI DE L’SPOILER)



La veritat sempre s’acaba sabent, sí, però la veritat és que no vull allargar molt més aquest post, encara que sigui un gust poder escriure tant sobre aquesta magnífica sèrie anime que encara que hagi tingut pocs capítols, jo sí els he gaudit. Espero que us hagi encantat aquest post, que precisament he estat gastant una bona part del meu temps lliure, però amb molt de gust. Si has arribat fins aquí, moltíssimes gracies, ja saps que pots compartir aquest post amb tothom que vulguis, ens veiem la pròxima setmana aquí mateix. No deixis de somiar;
{See you next illusion}





-La Chica Del Gorro Azul-

Comentarios