DETECTIU CONAN 6: EL FANTASMA DE BAKER STREET

 Molt bones lectors!

*Sinopsis de la pel·lícula treta de Filmaffinity: Conan és convidat juntament amb els seus amics a una festa on es presenta un nou videojoc de realitat virtual. Però durant la presentació passa un assassinat i per si no fos poc sembla que els nens es queden atrapats en el joc. Així, Conan es veurà obligat a anar dins del joc per esbrinar qui ha estat l'assassí amb l'ajuda del famós personatge Sherlock Holmes i també per rescatar les vides dels nens.

*Opinó de la pel·lícula: Impresionant. 

L'Aoyama, no es cansa de regalar-nos obres tan brillants com aquesta. És una història molt ben pensada i executada. El nostre protagonista preferit s'enfronta a una tecnologia superior, quelcom que sembla que se'ns escapa de les mans. Tot i així, durant tot aquest escenari fictici que amenaça amb acabar amb la realitat que coneixen, no és suficient per derrotar al nostre petit investigador. 

Cada detall és precís, la informació, infinita. Sap jugar a contrarellotge per demostrar qui és el rei de la partida i buscar i desfer l'enigma fins a l'últim minut. Una gran pel·lícula. 

Si teniu alguna recomenació de series o pel·lícules, podeu deixar-ho als comentaris.
Fins aviat!

Comentarios