MOEBIUS - Miniserie

Benvinguts lectores!


*Sinopsis de la sèrie treta de Wikipedia: A la Farga, un poble de Catalunya, ha mort l'Àlex, un estudiant de primer de Batxillerat. La professora de matemàtiques, Mamen Salvat, no accepta la versió oficial dels fets i comença una investigació pel seu compte.

*Repartiment de la sèrie: Aida Oset, Candela May, Iván Benet, Roger Casamajor, Daniela Feixas, Jordi Garreta, Manel Llunell, Luis Marco, Montse Morillo, Sònia Ninyerola, Victòria Pagès, Marc Pineda, Nerea Royo, Bea Segura, Andrew Tarbet, Albert Triola, Lluís Villanueva, José García Ruiz, Eduardo Ferrés, Santi Ricart, Diego Gilberte.


*Opinió de la primera temporada sense spoilers: No m'ha enganxat tant com per recomenar-la com a primera opció, però és bona. 

Hi ha dues bandes d'investigació al mateix temps entre professor i alumnat, i això et fa sospitar de diversos personatges a un ritme accelerat. Bona elecció. 

Descobrir la veritat no sempre es positiu, hi ha tot un seguit d'obstacles que has d'anar superant. La protagonista principal, la Mamen, té les coses clares i no té por de res ni de ningú. Ha sigut important veure com hi ha gent que no es rendeix, que segueix lluitant tot i tenir poques possibilitats de sortir-ne ben parat. 

Es mastega un ambient una mica trist, els personatges son força foscos i la majoria han estat molt marcats psicològicament. Hi ha cares que no hem acabat de descobrir, m'he quedat amb ganes de conèixer més als alumnes.

Bona posta en escena, així també com el contingut de la trama. Un final tancat per a uns personatges, i un tret de sortida per a uns altres. No tinc clar si es un punt i final o si hi haurà continuació, tot i així, es deixa veure perfectament.


●Si voleu recomenar alguna sèrie o pel·lícula, podeu deixar-ho als comentaris. 
Fins aviat



Comentarios