LES DE L'HOQUEI - SEGONA TEMPORADA

Benvinguts,

*Sinopsis de la serie: Set joves jugadores d'hoquei i la seva nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del seu club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant a dins com fora de l'equip.

*Repartiment: Guillermo Lasheras, Xulio Abonjo, Mireia Aixalà, Natàlia Barrientos, Dèlia Brufau, Nil Cardoner, Marc Clotet, Iria del Río, Yasmina Drissi, Juli Fàbregas, Júlia Gibert, Abdel Hamid Krim, Josep Linuesa, Jan Mediavila, Nora Navas, Mireia Oriol, Asia Ortega, Aida Oset, Guim Puig, Claudia Riera, Àgata Roca, Romina Cocca, Mireia Ros i Sergio Matamala.

*Post comentant la primera temporada: http://lachicadelgorroazul98.blogspot.com/2020/03/les-de-lhokei-primera-temporada.html?m=1
*Capítols online de la primera temporada: https://www.ccma.cat/tv3/les-de-lhoquei/capitols/

Llega la segunda temporada de Les de l hoquei

*Opinió de la serie sense spoilers: Actualment, crec que es tracta d'una de les millors sèries que s'estàn emitint. A cada escena, els personatges s'hi deixen la pell. Ja no només abarca el tema del conjunt de l'equip esportiu, sino que tracta força el dia a dia, amb els seus punts positius i els negatius. Amistat, amor, sexe, unió, familia, reptes, canvis, ruptures, etc. No deixa d'emocionar en cap moment, com tampoc deixa de tenir-te enganxat davant la pantalla per viure-ho d'una manera transcendental.
Crèixer i aprendre amb aquesta sèrie és tot un privilegi.
Segona temporada tan bona com la primera.

Les de l'hoquei on Twitter: "Les noies del Minerva s'han tornat a ...

*Opinió de la serie amb spoilers

La trama de l'Emma i el Toni, ha sigut forta. De fet, pensava que aniria a més i que es convertiria en una relació seria, però es cancel·la massa ràpid. La intensitat ha sigut l'adequada, així també amb els altres personatges.

No m'ha arribat a quedar gaire clar el delicte de l'Oscar en quant a les conseqüències de l'atropellament. Bona opció deixar a l'aire el tema de la Flor com a entrenadora ara que l'Anna s'envà. La relació de la Ricou amb el Germán, ha sigut realment intensa i fogosa. La química era evident. El canvi cap al Jordi ha sigut esperat i no tant compenetrat, encara que m'hauria agradat veure com l'Anna s'acomiadava definitivament del Germán. El fora de joc de la Montse ha sigut realment mereixedor. 

L'incorporació de la mare de la Raquel ha sigut totalment innecessària, la d'en Ricard força acertada. Ella i l'Òscar han patit moltíssim aquesta temporada, tant, que em pensava que la cosa acabaria realment malament.  

El partit final ha sigut clau, realment al·lucinant. Emotiu com tots i cada un dels capítols. Molt bon joc (en tots els sentits) el de la Janina. No sabem si hi haurà tercera temporada o no, el més probable és que tot hagi acabat aquí, però queda completament clar que això és una sèrie de cap a peus, que aquí hi ha veritat encara que també hi hagi dolor. Connectar amb aquesta obra magistral és una experiència enriquidora.


*Top 3 personatges femenins preferits: Anna, Emma i Raquel.
*Top 3 personatges masculins preferits: Ricard, Toni i Lluc.
*Top 3 parelles preferides: Emma i Toni, Raquel i Ricard, Flor i Lorena.
☆ Quins son les/els vostres preferides/ts?

Fins aviat.

Creix la tensió a la pista del Minerva

Comentarios