BUSCANT LA MAGICA DOREMI

Benvinguts lectors!

Avui hi ha canvi d'idioma perquè l'ocasió ho mereix, i es que fa uns dies vaig veure al X3 la pel·lícula "Buscant la magica Doremi" i s'ha de comentar.


*Sinopsis de la pel·lícula: La Sora de Nagoya, la Mire de Tòquio i la Reika d'Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'única cosa que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els va tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie "La màgica Do-Re-Mi". Les aprenentes de bruixa solien reunir-se a la botiga màgica, inspirada en un edifici de Kamakura. A partir d'una trobada predestinada en aquest lloc, el trio fa un recorregut per tots els indrets associats amb la sèrie. La Sora, la Mire i la Reika riuen, ploren, es donen suport mutu i passen un temps valuós plegades mentre entenen que la Doremi i els seus amics sempre han estat al seu costat... El missatge important que les aprenentes de bruixa els van ensenyar els dona una empenteta que les porta a fer un nou pas endavant. 

*Link per veure-la online al X3: Buscant la màgica DoReMi - No informat - SX3 (ccma.cat)

*Opinió de la pel·lícula: Desconcertada positivament. 

Em sembla molt fort haver arribat fins aquí sense saber de què anava la pel·lícula. Tenia l'esperança de que això fos un petit resum de la serie o una simple continuació del que va passar a les vides de les nostres protagonistas un cop acabada la sèrie d'animació, i llavors, em trobo amb tres històries completament diferents que es vinculen de la manera més inesperada possible. 

Em sembla molt bonic l'ambient que s'ha creat de principi a final i com ha estat executat. Hi ha una trama molt bona, i un sentiment present. Donen força al cor i guanyen amb el poder de l'amistat. A nivell visual ha sigut impecable, tant com la banda sonora i el doblatge al català. 

L'únic aspecte negatiu de la cinta ha sigut aquest troç de cap al final mig somiat, mig recordat. No acabo de desxifrar el misteri que enmarca aquest "pirika pirilala" entre les bruixes protagonistes de la nostra infància i les fidels seguidores de l'anime. Tot i això, encantada amb el que he vist. Sens dubte la tornaria a veure. 

Fins la setmana que ve!



Comentarios