LES DE L'HOQUEI - PRIMERA TEMPORADA

Benvinguts,

*Sinopsis de la serie: Set joves jugadores d'hoquei i la seva nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del seu club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant a dins com fora de l'equip.

*RepartimentGuillermo Lasheras, Xulio Abonjo, Mireia Aixalà, Natàlia Barrientos, Dèlia Brufau, Nil Cardoner, Marc Clotet, Iria del Río, Yasmina Drissi, Juli Fàbregas, Júlia Gibert, Abdel Hamid Krim, Josep Linuesa, Jan Mediavila, Nora Navas, Mireia Oriol, Asia Ortega, Aida Oset, Guim Puig, Claudia Riera, Àgata Roca, Romina Cocca, Mireia Ros i Sergio Matamala.

*Capítols online de la primera temporadahttps://www.ccma.cat/tv3/les-de-lhoquei/capitols/


*Opinió de la serie sense spoilers: Aquesta primera temporada de tretze episodis ha sigut sensacional. Crec que té uns personatges molt ben definits, tots amb una personalitat diferent. Un toc d'actualitat i un protagonisme femení que es necessita.
Tot i que el noranta per cent del que passarà a continuació de les escenes és molt previsible, recomano la serie perquè té una manera de transmetre les coses implecable. Hi ha una naturalitat i una emoció que arriba a l'espectador, o almenys jo m'he aguantat les llàgrimes a cada capítol. Connectes amb les trames i ho vius intensament.

Segona temporada confirmada. Dia 30 de març a tv3 a les 21:55 horari espanyol. 

Resultado de imagen de les de l'hoquei"

*Opinió de la serie amb spoilers:

  • Crec que la Terrats no ho posarà tant fàcil al Minerva com ens pensem. Després de veure com evita la reincorporació de l'Emma a l'equip i l'evolució d'aquest al mes següent, no ho tinc gens clar. 
  • La mare de la Berta és un altre personatge que ens podria donar problemes de cares a la segona temporada. Quan arriba a casa seva, veu la complicitat que hi ha entre la seva filla i la seva germana i no li agrada gens. 
  • Ara que la Montse sap que el Germán està mantenint una relació amb l'Anna serà difícil guanyar el judici. Veig una trama de venjança molt aprop. Afegeixo que m'encanta la parella de l'Anna i el Germán. 
  • La Raquel cada vegada s'ha anat allunyant més de l'equip. Sé que no sabem res de la seva família, però espero que la segona temporada es detalli més la seva situació per acabar d'entendre la seva forma d'actuar i de ser. També així profunditzar més amb la seva trama, que crec que és la que menos s'ha tocat.
  • Ara que la Flor pretén viure sola perquè la seva mare marxa a Buenos Aires, em pregunto com pagarà el seu allotjament i com s'ho farà per sobreviure. Sí és cert que ja té la majoria d'edat, però suposo que no serà tant fàcil com es pensa. 
  • No sé què farà la Júlia amb el tema de l'embaràs. Sabem qui és el pare de la criatura pero, serà capaç de dir-li?
  • Ens han fet creure després dels avançaments que hi haurien diferents baixes i de fet, no sé què pensar. Per una banda crec que estaria bé posar una pausa amb alguns d'ells i retirar-los encara que fos per pocs capítols, però crec que volen mantenir aquesta complicitat que hi ha entre tots i que en tot cas, n'afegiràn per continuar fent crèixer la petita família que s'ha format entre tots.

I vosaltes, què en penseu? Ens veiem molt aviat amb més crítiques!

Resultado de imagen de les de l'hoquei"

Comentarios