39+1

Bon dia,

*Argument de la sèrie: Inspirada en el llibre del mateix títol de l'escriptora Sílvia Soler, "39+1" mostra el dia a dia de l'Ília (de Cecília), una dona a punt de fer-ne 40 que intenta ser una superwoman: vol triomfar laboralment com a coordinadora de la revista on treballa, tenir un marit que l'estimi, cuidar dels seus tres fills: un adolescent del primer matrimoni i dues nenes del marit actual, sortir amb les amigues i fer-se càrrec dels pares.
Però això és força complicat en aquests temps que vivim, i l'Ília va de bòlit per compaginar les seves múltiples obligacions i es fica en embolics que no sap com gestionar. "39+1" combinatrames laborals de la protagonista, amb trames familiars i trames del món de les amigues, dones que també ronden la quarantena, i amb les quals l'Ília comparteix intimitats, desigs i frustracions. I tot això explicat amb humor, combinat amb moments seriosos en què els personatges expressen les seves angoixes vitals en un context de crisi... i no només la dels 40. 

*Link de web de la sèrie: https://www.ccma.cat/tv3/39mes1/
*Opinió de la sèrie: Primer capítol realment baix. Per tenir-ne només tretze crec que haurien de córrer una mica més. Per sort, a mesura que les trames avancen, es tornen realment interessants. Potser si que hi ha algun personatge que sobra, però ben mirat, quan arriben les escenes bones, ho donen tot. Diversió assegurada.
L’últim capítol se m’ha fet massa llarg perquè volia que arribés el que tots (suposo) esperàvem. Final amb un nerviosisme i una passió molt ben escollida. Ília i Manel, parella preferida. 
Fins aviat.


Comentarios