CITES - SÈRIE

Benvinguts estimats lectors!

*Argument de la sèrie: Barcelona continua sent l'escenari on tenen lloc les cites entre els diversos personatges de la segona temporada que, per un motiu o un altre, s'han conegut a través d'una aplicació d'internet: una parella d'amics que només vol sexe, un matrimoni que contacta amb un desconegut per fer un trio, un xef gai que busca parella per refer la seva vida, una noia que no acaba de tenir sort amb les parelles que troba, una dona madura i el seu jove amant, dues persones grans que volen reviure algun desig de joventut...
I també retrobarem alguns dels personatges de la primera temporada: l'Àlex i l'Ona, la Blanca i el Martín, la Sofia i la Paula; i veurem com els va la vida i la seva relació un any després d'on els van deixar.

Però la Barcelona d'aquesta segona temporada és més lluminosa i diürna, perquè no totes les cites passen de nit, ni totes comencen amb una primera trobada en un bar o un restaurant. Ara, moltes de les parelles ja es coneixen i, un cop estalviats els preliminars de les primeres cites, de seguida ens veiem immersos en altres maneres de viure i d'entendre les relacions de parella, el matrimoni, la família, l'amistat, la fidelitat, la gelosia... I, en definitiva, tot allò que gira al voltant de l'amor.


*Link per veure la sèrie a la web de TV3https://www.ccma.cat/tv3/cites/capitols/
*Link per veure la sèrie a través de YouTubehttps://www.youtube.com/playlist?list=PLHF437Sz2MHqTPUJ37aXNov9mM7iYhJm5



*Opinió de la sèrie: M'ha agradat moltíssim més la versió en català que la britànica. És més, la britànica la vaig deixar a mitges i aquesta l'he acabada en un obrir i tancar d'ulls. Mostra tot un seguit d'històries diferents amb les que obtens molta informació i veus com els persontges "juguen" entre uns i altres. Capítols entretinguts, divertits, amb detall, diversitat, plànols ben enfocats i escenaris correctament triats. El fet que tingui només 26 capítols fa que sigui ràpid d'arribar al final, sobre tot per el bon encaix dels protagonistes.

Fins aquí el post, espero que us hagi agradat.




Comentarios