L'ÚLTIMA NIT DEL KARAOKE - Miniserie

 Benvinguts lectores!


*Sinopsis de la sèrie treta de tv3: El Nil i l'Ona, interpretats per Àlex Maruny i Roser Tapias, són dos dels personatges que passen la nit al karaoke, juntament amb una quarantena d'actors i actrius més, que formen part de les diferents trames que es creuaran en aquesta ficció. Són cares conegudes per als espectadors de TV3, que també hi reconeixeran Elisabet Casanovas, Artur Busquets, Santi Pons, Paula Malia i Joan Dausà, a més de descobrir Sana Yumii i Alberto Jo Lee, entre molts altres.

L'ampli repartiment que passa la nit en un restaurant karaoke d'estil xinès s'anirà descobrint capítol rere capítol, durant els deu episodis de la sèrie, que es va rodar la primavera passada en espais com l'antic cinema Astoria i la sala de concerts Razzmatazz de Barcelona.

El Karaoke Imperial del Sr. Wang és l'escenari de "L'última nit del karaoke", on diferents històries creuades passen simultàniament en una sola nit i en un mateix espai. En aquesta comèdia, la música sacseja una coctelera d'històries independents que es barregen i en què els protagonistes alliberen per un instant el seu ésser veritable.

La sèrie és una creació de Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.

"L'última nit del karaoke" és una ficció de TV3, produïda per El Terrat (The Mediapro Studio) i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.


*Repartiment de la sèrie: Roser Tapias, Alex Maruny, Elisabet Casanovas, Sana Yumii, Alberto Jo Lee, Artur Busquets, Júlia Molins, Santi Pons, Laura Yuste, Betsy Túrnez, Alicia González, Pep Ambròs, Jordi Díaz, María Ribera, David Bages, Carlos Chamarro, Marc Barbena, Eduard Buch, Melina Matthews, Anna Bertran, Joan Dausà, Jon Arias, Paula Malia, Violeta Rodríguez, Santi Bayón, Serapi Soler, Zebina Guerra, Charlie Pee, Ignasi Guasch, Jordi Pérez


*Opinió de la serie sense spoilers: Atrapada, així m'ha deixat la sèrie només començar.

Realment no esperava que totes les històries que estàvem a punt de veure fossin tan èpiques. Aconsegueix crear un ambient liberal, sense estereotips, amb ganes de que s'impliqui el xoc entre personatges i es destapin els secrets més íntims. Ha jugat fort a nivell sexual, però no tant en el sentimental. M'he quedat amb ganes de saber més del futur dels implicats. 

S'ha volgut donar importància a l'ànima del local, cosa que m'encanta, així també com els records, les anècdotes i el temps. Els personatges han crescut i han evolucionat com a persones a dins d'aquestes parets. 

La cançó d'obertura dels capítols és fabulosa. Amb potència, amb ganes, amb foc i adicció. 
La tria de les versions del karaoke han sigut una petita porta cap als sentiments dels personatges, bona elecció. 

Una sola temporada, deu episodis... pot ser encara millor? Comença i acaba, rius, et distreus, i sents. Sense dubte, la recomanaria i la tornaria a veure. 


*Opinió de la serie amb spoilers: Les històries que més m'han agradat són (per ordre):
  1. La relació prohibida de la Carolina i el Gerard. 
  2. El trio intermitent de la Laura amb en Ferran i la Montse.
  3. El duo de bessones Gemma i Anna. 
  4. La tornada sobtada del Nil a la vida de l'Ona. 
Vull remarcar que tots els personatges han estat perfectes. No ha faltat ni sobrat cap punt ni cap coma. 

●Si voleu recomenar alguna sèrie o pel·lícula, podeu deixar-ho als comentaris. 
Fins aviat.

Comentarios